logga  
box trans box
trans
1
1
1
Antal sjöar: 565
Antal medlemmar: 590
1
trans
box trans box
box trans box
trans
projektet Sjöarna Utrustning FAQ Kontakta Oss Medlemmar
1
1
1pixel 1
* Projekt information
* Bli medlem
* Annonsering
SENAST UPPDATERAD SJÖAR
- Nedre Fryken, Mellanfryken, Övre Fryken
- Örken, Klockesjön
- Bergviken
- Varpen
- Västersjön
- Flåren
- Tolken
- Bolmen
- Lill-Nien
- Gladåkern

 
SENAST SKAPADE SJÖAR
- Gingsjön
- Öjungen
- Vitasjön
- Långsjön, Brunnesjön
- Smedjemorsjön
- Svegssjön
- Kyrktjärn
- Halen
- Lundsfjärden, Malen, Grecken
- Ottsjön
trans
1pixel 1pixel 1pixel
Projekt information!
1pixel
Tanken med projektet är väldigt enkel. Samtidigt som du är ute å fiskar eller tar en tripp på det blå så startar du igång inspelning av data. När du avslutat trippen skickar du in informationen och när den har behandlats så kan du ladda ner ett uppdaterat sjökort / djupkarta över sjön. När någon annan i projektet är ute å fiskar i en annan sjö och gör likadant så får du tillgång till det sjökortet / djupkartan också, alltså du får tillgång till alla projektets sjökort / djupkartor. Gå in under sjöarna så ser du vilka sjöar som är med i projektet just nu, finns inte de sjöar som du brukar fiska i listade så är det inga problem att inkludera även dom i projektet.
 
Inga programvaror eller kunskaper om datorer krävs. Det enda du behöver för att vara med är ett kombilod som det fungerar att logga data med är du osäker om ditt lod klarar av det och vill vara med i detta projekt så hör av dig till oss.
 
När jag började med detta projekt så var min tanke att man skulle dela allt att man tillsammans delade alla rådata mellan varandra å hjälptes åt att bygga upp sjökort / djupkartor. Men det var väldigt få som ville vara med i projektet så jag gjorde en undersökning av anledningen till det.
 
1. Man ville inte att alla skall få reda på var och när man fiskade.
2. Man tycket att det lät komplicerat med all teknik.

 
Så jag ändrade projektet så det är enbart jag som behandlar all rådata och ritar upp strandlinjer och öar över sjöarnana så att det inte går att exakt ta reda på hur och när man fiskat. Det innebär att du behöver ingen programvara eller kunskaper om datorer för att vara med i projektet. Jag har många års erfarenhet av IT-Support och tillsamman reder vi ut eventuella problem eller frågor som du kan stöta på.
 
Är du sugen på att vara med tveka inte att gå in under kontakta oss å hör av dig.
trans
trans
box trans box
box trans box
trans
Donationer:
1
1_pxl
Swish
1_pxl
PayPal – det tryggare och enklare sättet att betala på nätet!
1_pxl
Projektet bedrivs helt idiellt och eventuella donationer går till programvaror, tekniskutrustning och konsulttid som används i projektet.

Annonser/Sponsorer:
1
trans
 
trans
box trans box